Lajm i Fundit: Turqia futet në luftë

Faylak al Sham dhe grupe tjera të Fsa nga Idlibi i bashkohen Turqisë në luftën kundër Ypg-s Alepo.Nga informatat jozyrtare qe qarkullojne neper mediat e Turqise flitet qe trupat ushtarake turke kan mar nen kontroll…

Read More