Shperndaje në Facebook.

5 mënyra natyrale për njollat e fytyrës, pikat e zeza, lythat dhe shumë probleme të tjera!

Njollat e moshes janë një problem që asnjëri prej nesh kurrë nuk mund të shmangë.Nese jeni duke kerkuar nje menyre per ti hequr ato perdorni nje perzierje te qumështit dhe rrepes.

Zhytni rrepen në një tas te mbushur me qumësht dhe lereni të paktën 20 minuta para se ta aplikoni në lëkurë. Njollat do te fillojne te zhduken perfundimisht.

Lythat janë një nga problemet më të shëmtuara të lëkurës që një person mund të përjetojë.

Mos bëni gabim të shpenzoni para per trajtime të shtrenjta. A e dini se lëngu i ananasit mund ti heqë këto lytha,ne saje te acidit?

Pikat e zeza janë një çështje që ne shume prej nesh nuk mund të shmangen.

Bollguri mund te jete zgjidhja e duhur,pasi ta keni bere gati,lereni te ftohet dhe aplikojeni në fytyrën tuaj për 15 minuta për rezultate më të mira.

Nishanet shpesh janë të padëmshme, por kjo nuk i bën ato estetikisht tërheqëse.

Lëngu limonit është një mënyrë e mrekullueshme për t’i hequr ato, pasi vetitë e acidit ngadalë i heqin ato nga lekura .Për rezultate më të mira, me nje top pambuku aplikoni direkt ne zonat e nevojshme në baza ditore.

Shperndaje në Facebook.