Articles by GBT

Isha e martuar kur dashurova kolegun…

Jam lexuese e rregullt e rubrikës suaj “Histori nga jeta”. Meqenëse e shoh që edhe mentaliteti i njerëzve sikur ka filluar të ndryshojë, po tregoj historinë time të dashurisë me një koleg pune. Jam e…

Shenjat që lidhja juaj do të zgjasë një jetë

1. Kur ju nuk mundoheni të ndryshoni njëri-tjetrin. Kjo ka të bëjë me pranueshmërinë dhe të qenurit i hapur ndaj ndryshimeve. Përpara se të tentoni të ndryshoni partnerin, mendoni si do ndiheshit nëse dikush përpiqet…