Shperndaje në Facebook.

Çfarë forme kanë dhëmbët tuaj? E habitshme ajo që zbulojnë për ty

Na besoni! Kushdo që do shprehej se dhëmbët dhe forma e tyre mund të jepnin indikacione shumë specifike për personalitetin tonë, ka të drejtë sepse kjo është provuar nga morfopsikologjia, domethënë shkenca që vlerëson personalitetin e njerëzve në sajë të paraqitjes së tyre, transmeton ShkodraNews.

Tani le të shikojmë pak më konkretisht:

Figura 1

Unë i përkas njerëzve shumë të qetë, objektivë me vetëkontroll të fortë, shpesh njerëzit që kanë këtë formë të dhëmbëve janë diplomatike dhe ambiciozë.

Figura 2

Ky lloj i dhëmbëve karakterizon njerëzit që kanë një pasion të madh për artin, shpesh individët që kanë këto dhëmbë adhurojnë të vishen në një mënyrë të veçantë dhe të çuditshme, janë të ndjeshëm, të turpshëm dhe të organizuar, shkruan ShkodraNews.

Figura 3

Ky lloj tregon njerëzit që kanë një ndjenjë të fortë praktike dhe aftësi të shkëlqyera për zgjidhjen e problemeve, ata që kanë këto dhëmbë janë shumë të shoqërueshëm dhe duan të flasin shumë.

Figura 4

Ata karakterizojnë njerëzit me një personalitet dinamik, të çuditshëm, ata janë shumë gazmorë dhe optimistë.

Ka shumë veçori të tjera, të tilla si ato me dhëmbë të shtrembërm të cilët shpesh ballafaqohen me marrjen e vendimeve, ato me dhëmbë të vegjël janë shumë të sjellshëm, ato me dhëmbë të ndarë kanë një sens të fortë humori.

Shperndaje në Facebook.