Shperndaje në Facebook.

Drogë nga Shqipëria në Itali? Policia e Shtetit del me deklaratë urgjente: E vërteta është se…

Nje megaoperacion per ekzekutimin e 7 urdher arresteve po kryhej sot ne Itali, per nje bande qe trafikonte droge, mes te cileve edhe shqiptarë.

Policia e Shtetit shqiptar ka dale me deklarate per mediat ku thote se kjo nuk eshte aktuale.

NJOFTIMI

Pershendetje kolege.

Lidhur me lajmin per operacionin antidroge ne Itali, rezulton se eshte procedim i disa viteve me pare dhe po zbatohen flete arrestet e Prokurorit të DDA së Bolonjës pas apelimit që kishin bërë 7 prej personave të akuzuar në 2015.

Operacioni eshte i vitit 2015 i koduar “Free-Flight”, operacion ky i zhvilluar ne bashkepunim me Policine shqiptare

Shperndaje në Facebook.