Shperndaje në Facebook.

E kapi gjarprin që u përpoq të gëlltiste dhinë e saj, ja se cfar u detyrua të përdorte pronarja (Video)

Në Nigeri, nuk është e rrallë që në oborret e shtëpive të gjendet një piton, por reagimet e pronarëve të shtëpive nuk janë të njëjta.
Dhe reagimet gjithsesi janë të ndryshme, përcjell Telegrafi, kur gjarpërinjtë rrezikojnë familjarët ose edhe kafshët e tyre.
Në një situatë të tillë është gjendur një grua kur ka hasur një gjarpër në kohën kur ai donte që të gëlltiste dhinë e saj.
E gjendur në një pozitë të sikletshme ajo ka nxjerrë pushkën dhe e ka qëlluar gjarprin.
Ngjarjen mund ta shikoni me poshte
VIDEO

Shperndaje në Facebook.