Shperndaje në Facebook.

Festa e çmendur/Alkool, hashash e seks. Ja si festojnë të rinjtë motin e mirë

 

“Pushimet e Pranverës” janë një event i përvitshëm, ku mblidhen rreth 100 000 studentë në Fort Lauderdale të Floridës.

 

 

Alkool, hashash dhe kërcime provokuese janë programi ditor i të rinjve që duket sikur “janë lëshuar nga zinxhirët”.

 

 

“Daily Mail” raporton se vetëm në 30 minuta ka mesatarisht 8 incidente që kanë lidhje me konsumin e tepruar të alkoolit dhe substancave narkotike.

 

Një polic i zonës tha: “Ajo që shikoni është kaos i kontrolluar. Zakonisht krijohen sherre të vogla nga pija”.

 

 

Rreth 19 persona kanë përfunduar në pranga të premten, pasi u kapën me kokainë dhe kundërshtuan forcat e policisë.

 

Shperndaje në Facebook.