Shperndaje në Facebook.

Habiten kuçovarët, aeroplani zbret në mes të bulevardit të qytetit

Një situatë aspak e zakontë ka ndodhur ditën e sotme në qytetin e Kuçovës dhe më konkretisht në pjesën e bulevardit të vogël të këtij qyteti me pak banorë.
Ka qenë ulja e një aeroplani në pjesën e bulevardit, përpara pallatit të oficerëve të Kuçovës, ajo që u ka bërë përshtypje shumë banorëve e kalimtarëve.

Ata që kanë dërguar pamjet filmike pranë JOQ.al bëjnë me dije se aeroplani do të qëndrojë si një relike pranë këtij vendi.

Në fund të fundit, nuk u ndodh të gjithëve të shikojnë një aeroplan në mes të qytetit, apo jo?

Shperndaje në Facebook.