Shperndaje në Facebook.

Hëngrën 30 njerëz, policia shokon me atë që zbulon nga analizat e ADN-së

Dmitry Baksheev dhe gruaja e tij Natalia Baksheeva tronditën mbarë opinionin publik jo vetëm në Rusi, por në gjithë botën.
Çifti në fjalë u arrestua nga policia ruse, pasi u akuzuan se kishin vrarë dhe ngrënë 30 persona, të cilët i kishin kontaktuar ndërmjet rrjeteve sociale.

Së fundmi policia ruse ka publikuar fakte rrëqethëse, nga të cilat mësohet se çifti i sëmurë mbante në frigorifer bashkë me mishin e njerëzve ka pasur e mace dhe qen.

Ky fakt rrëqethës u zbulua nëpërmjet raportit mjeko-ligjor dhe ekspertizës që iu bë mishit të gjendur në frigorifer.

Agjencia e lajmeve “Mash” njofton se:

Ekspertët kanë vërtetuar se ka pasur mish njerëzish, qensh dhe mace në çanta plastike. Tani ata janë duke pritur për rezultatet e testit të ADN-së në mënyrë që të kuptojnë se sa mbetje njerëzish ishin në frigorifer. Deri tani janë gjetur trupa të futur nëpër çanta plastike dhe kavanoza brenda në frigorifer, por ka dyshime të forta se kanë ngrënë më shumë se 30 persona.

Shperndaje në Facebook.