Shperndaje në Facebook.

Ja arsyet më të frikshme pse duhet ti hidhni menjëherë sfungjerët e trupit!

Ajo heq qafe qelizat e vdekura të lëkurës, gjoja ndihmon në nxitjen e qarkullimit dhe ka për qëllim ta beje lëkurën më të butë.

Në fakt, rreth 98 përqind e dermatologëve do t’ju paralajmëronin për përdorimin e tyre.

J. Matthew Knight, nga Instituti i Dermatologjisë Knight, foli për Postën e Nju Jorkut dhe shpjegoi se pse këto pajisje duhet të hiqen për mirë.

Duke i përdorur ato për qelizat e vdekura të lëkurës,mund te kapen në bollëkun e rrjetave.

“Pastaj duke i vendosur ato në dush,nje mjedis i ngrohte dhe me lagështi , bakteret, majat dhe myku që të shtohen”

Nëse i përdorni pas rruajtjes, të gjitha këto mikrobe mund të çojnë në infeksione dhe acarim te lekures.

Shperndaje në Facebook.