Kuriozitete

Merr fund problemi i thinjave dhe rënies së flokëve?

Teksa vitet kalojnë, shumë prej nesh përballen me realitetin e vështirë të thinjave, apo edhe më keq të rënies së flokëve. Prej shumë dekadash shkencëtarët janë rrekur të zbulojnë arsyet biologjike pas këtyre ndryshimeve të…