Kuriozitete

Gjyshja, vajza dhe mbesa që duken si motra (Foto)

TRI FEMRA NGA LONDRA JANË TRI GJENERATA TË NDRYSHME TË FAMILJES SË NJËJTË, POR QË DUKEN SIKUR TË JENË MOSHATARE.Ato veshin rrobat e njëra-tjetrës, duken seksi dhe madje njerëzit mendojnë se janë motra kur i…