Lajme


Erdogan nominohet kandidat për president

Partia në pushtet e Drejtësisë dhe Zhvillimit (AK) në Turqi sot zyrtarisht propozoi presidentin Recep Tayyip Erdogan për një mandat të dytë. Kryeministri Binali Yıldırım shpalli Erdoğan-in si zgjedhje të partisë, gjithashtu kryetar i AK…