Shperndaje në Facebook.

Menduat se Tahiri nuk është më deputet? Ja lëvizja surprizë e tij

Menduat se Tahiri nuk eshte me deputet? E keni gabim. Te enjten ai dha thjesht njoftimin.

Por ish-ministri i Brendshëm, Saimir Tahiri, nuk e ka dorezuar ende shkresen ne Kuvend, qe te vijohet me procedurat e heqjes se mandatit.

Gazetari Artan Hoxha në studion e emisionit ‘Opinion’, deklaroi se Saimir Tahiri vazhdon të jetë deputet i Kuvendit, deri sa të dorëzojë me shkrim kërkesën e lënies së mandatit të deputetit në Kuvendin e Shqipërisë.

Hoxha tha se ish-ministri Tahiri paralajmëroi dorëzimin e mandatit të deputetit, por ende nuk e ka bërë një gjë të tillë me shkrim dhe zyrtarisht, pasi nuk e ka dorëzuar shkresën.

“Ditën e nesërme (e marte) pritet që ai të dorëzojë shkresën dhe vetëm atëherë kur ajo të protokollohet, Tahiri rezulton se ka dorëzuar mandatin e deputetit”,- u shpreh gazetari.

Shperndaje në Facebook.