Shperndaje në Facebook.

I merr telefonin të fejuarit por shokohet nga mesazhet

Nuk i dihet kurrë se ç’mund të gjesh në celularin e gruas apo burrit, dhe rrallëherë mesazhet rezervojnë diçka të mirë.

I tillë ishte edhe ky rast, me vajzen e fejuar që nuk e kishte pritur atë që ka parë në mesazhet në whatsapp të partnerit të saj.

Mesa duket disa meshkuj hiqen si beqarë kur dalin me shokët për jetë nate dhe mashtrojnë vajza të tjera. Ky është teksti i “hapur”

Shperndaje në Facebook.