Ja çfarë duhet të hani pas Ramazanit

Pas 30 ditëve ushqim të programuar, të gjithë myslimanët janë gati për t’u ulur në tryezën e madhe të Bajramit dhe për të shijuar gjithçka. Megjithatë, mjekët këshillojë që duhet të keni kujdes me dietën…