Nuk do ta besoni sa ka ndryshuar Gili (VIDEO)

Këngëtare e mirënjohur, e dashur dhe përherë e pranueshme nga publiku. Kjo është Gili e shumë hiteve Këngëtarja elegante, që me të drejtë quhej “Barbi kukulla shqiptare”, ndër vite ka ndryshuar shumë. Janë transformuar sidomos…


Pse uji në pishinën Olimpike u bë i gjelbër (VIDEO)

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur gjatë lojërave olimpike ‘Rio 2016, pasi uji i pishinës Olimpike ka ndryshuar ngjyrë papritur, nga blu është bërë i gjelbër Komiteti Lokal i Organizimit të lojërave olimpike ka dhënë…Më zunë haqet e babait

Unë që po ju shkruaj jam një burrë shumë i vetmuar. Jeta më ka vënë para një prove shumë të madhe, që nuk e di a do mundem ta përballoj. Kur isha i vogël, dëgjoja…