Dy fëmijë gjenden duke “jetuar në kanalizime”

Dy fëmijë duket se janë gjetur jetojnë në kanalizime në shtetin e Uashingtonit. Kjo ishte zbuluar nga punëtorët mirëmbajtës, të cilët pasi ngritën një kapak, gjetën rroba, lodra dhe ushqim në një kanalizim, përcjell Telegrafi….


1 shtatori mund të jetë i tmerrshëm

Barrikadimi i dy taborëve ‘pro’ dhe ‘kundër’ Demarkacionit me Malin e Zi, ka bërë që më 1 shtator të rrezikohet siguria në Kosovë. Sulmet e fundit me bomba kanë shtuar potencialet që seanca e së…


Eliminoni qimet nga fytyra me ndihmën e kësaj maske

Qimet, sidomos në zonën e fytyrës mund të jenë tepër të bezdisshme prandaj secila prej nesh është në kërkim të metodave të reja të cilat do t’ju shpëtojnë përgjithmonë nga ky problem. Harrojini qëndrat estetike…