Shperndaje në Facebook.

Pamje të reja të momentit të gjetjes së trupit të Malësor Dashit në Lepenc

Në ditën e pestë të zhdukjes është gjetur trupi që dyshohet të jetë i njërit prej policëve të zhdukur mbrëmjen e së shtunës në lumin Lepenc.

Operacionit të kërkimit të dy policëve Malsor Dashi dhe Armend Trena i është bashkangjitur edhe Ismail Kasumi me ekipin e tij, njofton Klan Kosova.

Më poshtë mund t`i shihni disa fotografi nga momenti i nxjerrjes së trupit të njërit prej pjesëtarëve të policisë që u zhdukën pas aksidentit që ndodhi të shtunën në rrugën Kaçanik -Hani i Elezit

Shperndaje në Facebook.