Shperndaje në Facebook.

Rama futi biznesin e vogël në tvsh, bizneset rritin çmimet për qytetarët

Që prej ditës së djeshme ka hyrë në fuqi ligji për rritjen e taksave të biznesit të vogël, një rritje e cila do të ndikojë drejtpërdrejtë në xhepat e qytetarëve shqiptarë.

Ndërkohë që qindra biznese u detyruan të mbyllen, shumë të tjerë kanë zgjedhur të rrisin çmimet në mënyrë që të mbijetojnë.

Fotoja e mëposhtme flet më shumë se fjalët, shiheni dhe gjykoni

Shperndaje në Facebook.