Shperndaje në Facebook.

Rrahje mes katalonasve dhe spanjollëve në qendër të qytetit (Video)

Rrahje masovike mes katalonasve që janë për pavarësimin e Katalonisë dhe atyre që janë për mbetje në kuadër të Spanjës ka ndodhur në Barcelonë.
Kjo video tregon se po shtohen tensionet mes përkrahësve të pavarësisë së Katalonisë dhe kundërshtarëve të saj.

Shperndaje në Facebook.