Shëndetesi
Ja nga se vuani kur ju del gjak nga mishrat e dhëmbëve

Studimet e fundit paralajmërojnë meshkujt të cilët vuajnë nga gjakderdhja e mishrave, se janë më të rrezikuar nga impotenca. I botuar në revistat mjekësore seksuale, artikulli shpjegon se kur njerëzit vuajnë nga sëmundja dhe përdorin…