ShëndetesiMjaltë dhe limon për shërim të kollës

Prindërit i trajtojnë fëmijët që kanë kollë me shurup, në vend të trajtimit “tradicional” me mjaltë e limon, thonë doktorët për Daily Mirror. Oliver Bevington, pediatër, thotë se ilaçet e blera në farmaci mund të…