Shëndetesi

Zbulohet ilaçi që ju ndihmon të mbeteni shtatzënë

Gati gjysma e pacienteve që i nënshtrohen fekondimit in-vitro kanë një mutacion gjenetik që çon në abortim. Ky mutacion shkakton mpiksje të gjakut, duke penguar kështu ngjizjen e embrionit në mitër. Shkencëtarët kanë zbuluar një…

Mjalti dhe qepa, ilaç i mrekullueshëm

Dy studentë turq kanë vërtetuar në mënyrë shkencore se përzierja e lëngut të qepës me mjaltin krijojnë një antibiotik natyral që shëron infeksionet në fyt. Përzierja e lëngut të qepës me mjaltin krijon një lloj…