Shëndetesi


Lëkurë më e re për 20 minuta? Ja cili është sekreti!

Kompanitë kozmetike prodhojnë shumë produkte për lëkurën, duke premtuar heqje të rrudhave, vonimin e plakjes dhe eliminimin e akneve. Çështja është se shumë prej produkteve përmbajnë kimikate dhe përbërës të dëmshëm, të cilët mund të…

Ziejini këto gjethe dhe lamtumirë diabetit!

DIABETI ËSHTË NJË SËMUNDJE QË PREK SHUMË NJERËZ KUDO NË BOTË – DHE NDODH KUR PANKREASI NDALON SË PRODHUARI INSULINË OSE KUR TRUPI JUAJ NUK ARRIN TË PËRDORË SIÇ DUHET INSULINËN NË ORGANIZËM. Nëse e…