Shperndaje në Facebook.

Si më hyri në shtëpi komshia 35 vjeçe

Mua mu desh te jetoia per nje kohe te gjate vetem pasi prinderit i kisha me pun ne greqi ne shtepi vinte me gatuante dhe me lante shtepine nje komshie qe ishim familjarisht te lidhur me te dhe mami e kishte shum shoqe. un ne fakt e kisha fiksim ate sepse ishte shum pidh i mire dhe ishte e re reth 30-35 vjec megjithese kishte 2 femije…nje dite un isha ne shtepi dhe po lahesha dhe nuk e mendoia se do te vinte ate dite dola ajo kishe ardhur ne shtepi kur un isha duke u lare ishte mengjes . redh 10 paradite .dola nga banjua dhe isha i pa veshur, i kisha robat ne dhom te gjumit . kur hyra ne dhom e pash qe…

Shperndaje në Facebook.