Shperndaje në Facebook.

Solli një shalqi në shtëpi por nuk mund të besonte se çfarë pa brenda tij (Foto)

Shalqiri është ndër ushqimet që gjatë ditëve të nxehta konsumohet në një masë vërtet të madhe, kjo sepse 95% e tij është ujë dhe është shumë freskues.

Një vajzë që kishte dalë për të tregtuar, mori një shalqi, por kur erdhi në shtëpi u befasua meqë ngjyra e tij brenda ishte e verdhë.

Shumë njerëz nuk kanë pasur rastin të shohin një lloj të tillë të shalqirit, por që kjo është një gjë më se normale. Në shije, shalqiri i verdhë është më i ëmbël dhe ka një shije pak a shumë si mjalti. Ky produkt është shumë i kërkuar në tregjet globale.

Shperndaje në Facebook.