Shperndaje në Facebook.

Une dhe gruaja ime kemi 50 vjet martuar dhe jemi që të dy diabetikë. Kjo është kura më e mirë që na ka rregulluar nivelet e sheqerit në gjak

E vetmja zgjidhje që mund të rregullojë nivelet sheqerit në gjak tek diabetikët.

Diabeti është një sëmundje kronike që vjen ngaqë pankreasi nuk sintetizon sasinë e insulinës që ka nevojë trupi i njeriut, e prodhon atë me cilësi të ulët ose nuk është në gjendje ta përdorë atë në mënyrë efektive.

Nëse jeni një person i diagnostikuar me diabet, ne do të ndajmë recetën që bëri të shërohet nga kjo sëmundje një çift i martuar prej 50 vjetësh të cilët ishin diabetikë.

Përbërësit:

-2 banane
-2 mollë me lëkurë
-1 grusht me lakër të kuq
-5 kivi
-1/2 litër ujë

Metoda e përgatitjes: 

Vendosni të gjithë përbërësit në një blender, derisa të shihni një pije të butë dhe të lehtë.

Kjo pije mund të merret çdo ditë pavarësisht nga koha, megjithëse është e këshillueshme që të merrni me stomak bosh në mëngjes dhe ta merrni atë direkt pasi ta keni përgatitur, sepse nëse prisni më shumë, secili prej elementëve do të humbë përfitimet e tij.

Shperndaje në Facebook.