Shperndaje në Facebook.

Vajza “shkatërron” djalin live, ha me një frymë leshin e sheqerit

Nuk duhet t’i nënvleftësoni kurrë aftësitë e një femra kur bëhet fjalë për një garë.

Kjo gjë vlen edhe nëse gara është për ushqimin.

Një prezantuese televizive në Kinë ka turpëruar kolegun e saj, teksa ka mundur të hajë për tre sekonda, shumë më shpejt se ai, një flok sheqeri.

Vajza e hoqi menjëherë leshin e sheqerit nga shkopi dhe pasi e bëri atë shuk, e futi të gjithin në gojë, duke fshirë më pas me delikatesë cepin e buzës.

Videoja është bërë virale në internet dhe të gjithë kanë ngelur të habitur nga shkathtësia e të resë.

Shperndaje në Facebook.