Shperndaje në Facebook.

Vdes ish-ministri Dritan Prifti

Ndahet nga jeta në mënyrë të parakohshme ish-ministri i Energjetikës, Dritan Prifti.

Ish deputeti socialist Dritan Prifti i ishte nënshtruar së fundmi një operacioni tepër të vështirë në Itali, nga i cili nuk u vunë re përmirësime.

Dritan Prifti vuante nga një sëmundje agresive të gjakut prej një viti.

Për këtë shkak Dritan Prifti kishte hequr dorë dhe nga jeta publike dhe politike.

Shperndaje në Facebook.