Shperndaje në Facebook.

VIDEO/ Shokon burri shqiptar, 50 vite të martuar dhe ende nuk i di emrin gruas

Historia e një çifti shqiptar është bërë protagon iste në një emision televiziv.

Gjithçka është bazuar në një shkrim të atëhershëm të gazetës “Rilindja”.

Bëhet fjalë për disa zakone të vjetra që edhe thirrja e baskëshortes në emër ishte e ndaluar.

Çifti është me origjinë nga Vushtrria.

Ai shkoi në komunë për të kryer një shërbim administrativ në atë kohë, dhe u pyet për emrin e gruas, nuk arriti t’i përgjigjej zyrtares në komunë.

Nisur nga kjo ngjarje shkrimi u bë dhe pjesë e gazetës.

Shikoni videon e mëposhtme.

Shperndaje në Facebook.