Shperndaje në Facebook.

Zgjidhet maturantja e vitit: Kjo është prishtinasja që i çmendit të gjithë (Foto)

Jemi në muajin ku në gjithë Kosovën, gjimnazistët bëjnë festën e tyre për përfundimin e Shkollës së Mesme.

Në një vend si Kosova, të rinjët i kushtojnë shumë vëmendje mbrëmjës së maturës, duke shpenzuar shumë për të tërhequr vëmendje.

Por duket se ky vit i takon maturantës Donika Vitija, e cila vërtet ka marr vëmendjen e të gjithëve.

Bukuria e saj dhe vijat trupore, nuk duan shumë koment, në fotografitë që ka publikuar Donika shihet se padyshim asaj i takon epiteti si “Maturantja e vitit”.

Këto janë disa nga fotografit e Donikës nga mbrëmja e maturës:

Shperndaje në Facebook.